AquaBubble Waterbal

De AquaBubble waterbal is de leukste attractie voor op het water! Geschikt voor jong en oud, voor markten, familiedagen, publieks- en zakelijke evenementen. De meesten mensen hebben er wel eens een gezien, maar hoe werkt zo’n waterbal?

De AquaBubble is een transparante bal om op het water te drijven en is ruim twee meter in doorsnede. Via een opening kun je in de waterbal stappen waarna deze wordt afgesloten middels een duikersrits. Deze rits is waterdicht waardoor je droog blijft tijdens het lopen over water. Bij elke nieuwe deelnemer wordt er met een blower circa 5.000 liter “verse” lucht in de bal geblazen.

De AquaBubbles kunnen worden ingezet op bijvoorbeeld een vijver of sloot. Wij verhuren geen losse waterballen voor gebruik op water i.v.m. veiligheid. Wel voor bijvoorbeeld shows op het land/theater. Neem contact op voor meer informatie.

Hieronder vind je onze meest verhuurde pakketten. Heb jij andere wensen? stuur ons een mail en wij maken een aanbieding op maat!

Reiskosten zijn € 0,60 per km vanaf Nieuwer Ter Aa

Neem contact met ons op:

0 + 4 = ?

2 AquaBubble waterballen
1 begeleider
4 uur actief (6 uur incl. opbouwen en afbouwen)
————————————————
€ 330,00 incl. btw en excl. reiskosten

2 AquaBubble waterballen
1 grote AquaRoller
2 begeleiders
4 uur actief (6 uur incl. opbouwen en afbouwen)
———————————————————
€ 635,00 incl. btw en exclusief reiskosten

Wist je dat:

  • De kade maximaal 35 cm hoog mag zijn? Anders kan de AquaBubble niet gemakkelijk op de kant komen om deelnemers te laten in- en uitstappen.
  • Wij continu stroom nodig hebben om de aquabubble(s) op te blazen?
  • Er voldoende werkruimte op de kade moet zijn. En er ruimte moet zijn om de bal in het water te laten. Hoog riet, een te steile kade waar we niet op kunnen staan of paaltjes vlak bij de kade zijn niet gewenst.
  • De rits van de AquaBubble slecht tegen zand kan en wij daarom niet op stranden/zandlocaties met dit product werken. De AquaRoller kan dit daarentegen wel!
  • Wij 2 Guinnesbook Of Records vermeldingen hebben voor de meeste waterballen tegelijk in gebruik op het water? Het wereldrecord staat op 50!
  • Het in overleg mogelijk is om eigen begeleiders in te zetten om “begeleiderskosten” te sparen? Deze begeleider dient wel van opbouw tot en met afbouw aanwezig te zijn.
  • Een AquaBubble een capaciteit van ca. 10 deelnemers per uur heeft, uitgaande van normale omstandigheden.
  • Er niet meer dan 1 deelnemer in de bal mag, en deze maximaal 150 kilo mag wegen.
  • Wij € 0,60 per km reiskosten berekenen

Wil je meer AquaBubbles huren of andere combinaties? Mail ons voor een offerte op maat!