BouncingBubble

Met de BouncingBubble kan je het populaire bumpervoetbal spelen! De deelnemers trekken de bal aan en kunnen tegen elkaar op botsen en over de kop rollen. Er kunnen teams gemaakt worden of een estafette uitgezet worden. Bumpervoetbal is erg intensief, hierdoor is het verstandig om regelmatig te wisselen om de deelnemers wat rust te geven. Het spel kan gespeeld worden op gras, kunstgras of zand. Een stenen ondergrond is niet gewenst. De ballen zijn gemaakt met verschillende kleuren noppen waardoor er gemakkelijk teams gemaakt kunnen worden. Er zijn 2 maten, namelijk een een kindermaat vanaf 8 jaar (1.60m) en een maat voor volwassenen (1.80m). Meestal wordt er 3 tegen 3 of 4 tegen 4 gespeeld. Wij beschikken over tientallen ballen en kunnen zelfs een compleet toernooit voor u verzorgen.

Wilt u deze activiteit als teamuitje doen? bij onze locaties www.hoevelandzicht.nl (nabij Vinkeveen) of  www.groeneliede.nl (nabij Haarlem) verzorgen we ook complete arrangementen met de BouncingBubbles.

Reiskosten zijn € 0,60 per km vanaf Nieuwer Ter Aa

Wist je dat:

  • De BouncingBubble ook op zand en gras te gebruiken zijn.
  • We diverse kleuren hebben die tegen elkaar kunnen spelen.
  • Bumpervoetbal erg intensief is, een flinke uitdaging!

Beste AquaBubble, bedankt voor de goede zorgen tijdens onze sportdag. Het bumpervoetbal was een van de populairste activiteiten en de kinderen vonden het geweldig. De begeleider deed het ook leuk en was enthousiast, zou je hem nog willen bedanken voor ons? Tot volgend jaar!

Neem contact met ons op:

0 + 2 = ?

6 BouncingBubble ballen
1 begeleider
4 uur actief (6 uur incl. opbouwen en afbouwen)
————————————————
€ 390,00 incl. btw en exclusief reiskosten

8 BouncingBubble ballen
1 begeleider
reservemateriaal
4 uur actief (6 uur incl. opbouwen en afbouwen)
————————————————-

€ 470,00 incl. btw en exclusief reiskosten

10 BouncingBubble ballen
2 begeleider
reservemateriaal
4 uur actief (6 uur incl. opbouwen en afbouwen)
————————————————-

€ 700,00 incl. btw en exclusief reiskosten